Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Binnenkort op Netflix: Rob Lowe en z'n zoon in de comedyserie Unstable

Series | 25 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vader en zoon Lowe spelen de hoofdrollen in Unstable, een nieuwe comedyserie op Netflix over - heel verrassend - een vader en zoon. De acteurs spelen een soort uitvergrotingen van zichzelf, met Rob Lowe als de hyperactieve en licht getikte vader en John Owen als zijn introverte zoon.

De excentrieke en narcistische vader Ellis Dragon staat aan het hoofd van een hightechbedrijf, maar dreigt na de dood van zijn vrouw helemaal door te draaien. Zijn verlegen zoon Jackson gaat voor hem werken, in de hoop zijn vader voor de ondergang te behoeden.  Dat klinkt misschien niet heel komisch, maar Unstable is toch echt een comedy.

Unstable

John Owen Lowe heeft nog niet zo veel rollen op zijn naam staan, maar is wel een van de vaste schrijvers van de serie 9-1-1: Lone Star, waarin zijn vader de hoofdrol speelt. Samen kwamen vader en zoon, die elkaar op social media regelmatig de nodige plaagstoten uitdelen, met het idee voor Unstable. Het eerste seizoen krijgt acht afleveringen van een halfuur en staat op 30 maart op Netflix.