Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Unsolved Mysteries-zaak Lester Eubanks levert honderden tips op

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er is in ieder geval één zaak in het tweede deel van Unsolved mysteries op Netflix die wel eens wat op zou kunnen leveren. Die van ontsnapte gevangene Lester Eubanks.

Tegen Deadline zeggen de makers van Unsolved mysteries dat ze honderden tips binnen hebben gekregen. De meest veelbelovende zijn doorgestuurd naar de politie. Eubanks is al 47 jaar op de vlucht sinds hij in 1973 ontsnapte. 

Doodstraf

Eubanks vermoordde in 1965 de 14-jarige Mary Ellen Denner in Mansfield, Ohio. Hij werd al rap opgepakt en kreeg de doodstraf. Die werd later omgezet in levenslang zonder kans op vervroegde vrijlating. 

Kerstinkopen

In de jaren zeventig veranderde de kijk op gevangenen. De autoriteiten vonden dat ook langgestraften recht hadden op een iets leuker leven en zo mocht Eubanks in december 1973 de gevangenis onbegeleid uit om eens lekker kerstinkopen te doen. Logischerwijze besloot hij niet meer terug te komen om de rest van zijn straf uit te zitten.

50.000 dollar beloning

De U.S. Marshal Service heeft inmiddels laten weten dat ze geloven dat Eubanks (76) nog leeft en dat ze dichtbij een arrestatie zijn. De beloning voor de gouden tip is verhoogd van 25.000 naar 50.000 dollar. 

Heb jij al gestemd voor de Guidinc. Streaming Video Awards? Niet vergeten hoor! 

Stem hier!

Unsolved Mysteries

documentaire | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie