Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nicole Kidman zong zelf de themesong voor The undoing op Ziggo/HBO

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Kijkers van de eerste aflevering van de HBO-serie The undoing, in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series, werden tijdens de aantiteling verrast door een bekende zangstem.

Hoofdrolspeelster Nicole Kidman zingt namelijk zelf de coverversie van 'Dream a little dream of me' die tijdens de aantiteling te horen is. Sommige fans konden hun oren niet geloven.

 

Dream a little dream

Het liedje 'Dream a little dream of me' stamt al uit de jaren dertig en werd tientallen keren opnieuw opgenomen. The Mamas & The Papas scoorden er in de jaren zestig een hit mee. Hier kun je Kidmans versie beluisteren:

Nicole Kidman

Het is niet voor het eerst dat Kidman haar zangstem laat horen. Met Robbie Williams zong ze in 2001 een cover van 'Somethin' stupid'. Kidman is getrouwd met zanger Keith Urban. Samen namen ze het nummer op in hun thuisstudio.

Reacties

Toen de aantiteling van The undoing voor de eerste keer werd uitgezonden, brak er op Twitter een storm van reacties los.  

 

  

Niet iedereen was echter te spreken over de nieuwe coverversie van het bekende lied.

 

 

The undoing

Of je nu wel of niet een fan bent van de zangkunsten van de actrice; The undoing is zeer de moeite waard. In het broeierige thrillerdrama speelt Kidman psycholoog Grace Fraser, de vrouw van arts Jonathan Fraser (Hugh Grant). Een schokkende gebeurtenis zet hun luxe leven in New York finaal op zijn kop.

The Undoing

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie