Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eindelijk: het hele derde seizoen van Undercover is compleet te bingen op Netflix

Series | 10 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Van Undercover verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix. Niet iedereen is daar even blij mee, want veel fans van de serie willen het hele seizoen achter elkaar kunnen bingen. Zondagavond 9 januari is het zo ver: dan staat aflevering 8 in de catalogus en is seizoen 3 compleet.

Zonder iets te verklappen voor de fans die nog moeten beginnen aan het derde seizoen van Undercover kunnen we gerust zeggen dat de nieuwste serie afleveringen niet teleurstelt. Na het wat lauwe tweede seizoen waarin Ferry grotendeels ontbrak, is het in seizoen drie genieten geblazen van de spannende belevenissen van agent Bob Lemmens en drugsbaas Ferry Bouwman (Tom Waes en Frank Lammers).

Waarom zo langzaam?

Maar waarom gooit Netflix niet gewoon het hele seizoen in één keer online, zoals bij de meeste eigen producties? Dat komt doordat Undercover wordt gemaakt in samenwerking met de Vlaamse publieke omroep VRT. Daar wordt de serie op de 'ouderwetse' manier uitgezonden met één aflevering per week, en Netflix mag de afleveringen pas beschikbaar maken als ze op de VRT zijn gestart.

Bob + Ferry = goud

Seizoen 4?

Of er een vierde seizoen van Undercover gaat komen is nog niet zeker, maar de acteurs hebben laten weten dat wel te zien zitten. En nu de winnende formule bekend is - Bob én Ferry - zien we zo'n seizoen graag tegemoet.

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie