Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Frustraties bij Belgische Undercover-fans: aflevering verziekt door irritante voice-over

Series | 28 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Vlaamse kijkers die gisteren klaar zaten voor een nieuwe aflevering van Undercover kregen een vervelende verrassing. De Turkse dialogen werden niet ondertiteld, maar voorzien van een Nederlandse voice-over. De gefrustreerde kijkers togen massaal naar Twitter.

Seizoen drie van Undercover speelt voor een deel in Turkse drugskringen, en in de zesde aflevering werd er in een flink aantal scènes Turks gesproken. Gewoonlijk worden deze dialogen keurig Nederlands ondertiteld, maar bij de Vlaamse omroep VRT ging het mis. De Turkse dialogen werden overstemd door een Nederlandse voice-over die veel kijkers mateloos irriteerde. 

Undercover

Op Twitter lieten de Vlaamse kijkers hun ongenoegen blijken. De fans waren inde war, boos, dachten dronken te zijn of stemmen te horen, maar vonden het allemaal vooral enorm ambetant.

Oplossing

De VRT had zelf ook al vrij snel door dat de verkeerde versie van de aflevering was ingestart. De fout kon niet zo snel 'op antenne' hersteld worden, maar er kwam wel een andere oplossing. De juiste versie van de aflevering staat op VRT NU (de NPO Start van Vlaanderen) en wordt bovendien aanstaande woensdag uitgezonden op VRT één. 

Ondertussen op Netflix

Voor de kijkers met een abonnement op Netflix, waar dezelfde aflevering kon worden gestreamd, was er geen vuiltje aan de lucht. Zij zagen weer een prima aflevering van het misdaaddrama, met een koelbloedige Ferry (Frank Lammers) in topvorm. Door zijn improvisaties wist hij de undercoveroperatie een aantal keer te redden. Kijkers zonder Netflix moeten dus nog even geduld hebben tot woensdag...

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie