Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt er een vierde seizoen van Undercover?

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Undercover is de succesvolste Nederlandse serie van de laatste jaren. En nu seizoen 3 ten einde is gekomen, is de grote vraag: komt er een seizoen 4?

Undercover revancheerde zich met seizoen 3 na een minder goed gelukt seizoen 2. De gedwongen samenwerking tussen Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) was een schot in de roos en ook actrice Nazmiye Oral was als drugskoningin een hit. Bovendien laat het einde van seizoen 3 ruimte voor een vervolg. Het is alleen de vraag of dat er gaat komen. 

Serie uitmelken

Na het eerste en het tweede seizoen was het meteen duidelijk dat er meer Undercover zou volgen, nu is dat minder zeker. Een serie uitmelken is nooit een goed idee en dat zou wel eens kunnen gebeuren als de makers er nog een reeks aan vastplakken. 

De avonturen van Ferry en Bob

Aan de andere kant krijgen we niet snel genoeg van de avonturen van Bob en Ferry en zou het bijvoorbeeld ook leuk zijn om Danielle wat meer te zien. En we willen natuurlijk ook weten of Lars ooit nieuwe tanden gaat krijgen, want die jongen verdient een mooi gebit. 

Waarschijnlijk horen we binnenkort meer van Frank Lammers, Tom Waes of van Netflix. Duimen maar! 

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie