Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Opnamen Undercover seizoen 3 in gevaar na operatie Tom Waes

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We maken ons lichtelijk zorgen over Undercover 3. De opnamen van de serie worden hervat op 22 januari, maar Tom Waes is net geopereerd. 

De Belg had afgelopen zomer een ongelukje met z'n motor waarbij hij zijn kruisbanden scheurde en z'n meniscus beschadigde. Daarom ging Waes op 17 december onder het mes. Normaal gesproken staat er voor een dergelijke operatie 6 weken voordat je weer een beetje behoorlijk kunt lopen en dat zou betekenen dat Waes straks kreupel op de set staat. 

Bob Lemmens

Hopelijk hebben de schrijvers geen scènes in petto waarin Bob Lemmens (het personage van Tom Waes) sprintjes moet trekken, want dat gaat dus niet lukken. Aan de andere kant voltooide de Vlaamse acteur de eerste reeks opnamen van seizoen 3 van Undercover met diezelfde gescheurde kruisbanden, dus hij kan wel wat hebben. 

Ferry en Danielle

Het kan ook zijn dat Bob dit seizoen een iets minder grote rol krijgt toebedeeld omdat alle aandacht dit keer uitgaat naar Ferry en Danielle Bouman (iets wat we heel erg hopen). In dat geval krijgt Tom Waes vast wat extra weken om thuis te zitten met zijn been omhoog. 

Undercover

misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie