Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Te lang wachten op Undercover? Kijk dezelfde Vlaamse schurken in Eigen kweek

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Fans van Undercover moeten dit seizoen steeds tot zondag geduld hebben. Kun je niet zo lang wachten op de nieuwe streken van de criminele broers Berger? Dan is de serie Eigen kweek een aanrader. Ook te zien op Netflix.

Hoewel er veel geklaagd wordt over seizoen twee van Undercover staat de serie al wekenlang op nummer één in de Nederlandse Netflix top 10. Kijkers die de ondertitels hebben aangezet om de West-Vlaamse broers Berger te kunnen verstaan, kunnen Undercover blijkbaar nog steeds waarderen.

Berger-broers

De criminele broers Laurent en Jean-Pierre Berger worden in Undercover gespeeld door Wim Willaert en Sebastien Dewaele. Onder hun manege en saloon vol Vlaamse cowboys gaat een vuil handeltje in wapens schuil. De acteurs speelden al eens eerder broers in een Vlaamse serie, en toen ook al van het criminele soort. In de komische dramaserie Eigen kweek zitten de heren namelijk in de wietteelt. 

Eigen kweek

Ook Eigen kweek speelt zich af in West-Vlaanderen, waar een boerenfamilie wanhopig probeert de eindjes aan elkaar te knopen. Omdat het boerenbedrijf te weinig oplevert, besluit het gezin over te stappen op de wietteelt. Acteurs Willaert en Dewaele spelen de broers Frank en Steven Welvaert uit het boerengezin. Natuurlijk komt het snelle geld ook met gevaren.

Netflix

Eigen kweek was in België een groot succes. De 'Breaking bad van Vlaanderen' kreeg uiteindelijk drie seizoenen. Alle afleveringen kun je zien op Netflix. 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie