Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tweede seizoen van Hotel Portofino staat binnenkort op NPO Plus

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Deze maand staat het tweede seizoen van het Britse kostuumdrama Hotel Portofino in zijn geheel op NPO Plus. En er komt nog meer moois.

In de serie Hotel Portofino runt Bella Ainsworth tijdens de jaren 1920 een hotel aan de Italiaanse Rivièra waar vooral Britse toeristen vakantie komen vieren. Het Britse kostuumdrama volgt de belevenissen van Bella (Natascha McElhone), haar familie en de hotelgasten, maar ook de beslommeringen van het personeel komen aan bod. Hierdoor wordt de serie wel het nieuwe Downton Abbey genoemd.

Hotel Portofino

Het tweede seizoen van Hotel Portofino staat op 17 augustus op zijn geheel op NPO Plus. Daar kun je ook het eerste seizoen streamen.

NPO Plus

Er is nog meer moois onderweg naar NPO Plus, de streamingdienst van de Nederlandse publieke omroep. Zo begint op 12 september de Noorse serie Afterglow, een wrang-komisch drama over een moeder van drie kinderen die aan kanker lijdt.

Seizoenen

Liefhebbers van Britse en Scandinavische series kunnen zich verheugen op nieuwe seizoenen van de volgende titels op NPO Plus in september:

  • Dalgliesh: seizoen 2 op 2 september
  • The Sommerdahl Murders: seizoen 4 op 2 september
  • Grace: seizoen 2 op 30 september
  • Top Dog: seizoen 2 op 30 september