Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tweede seizoen Star Trek: Strange New Worlds nu te zien op SkyShowtime

Series | 3 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Het weekend begint goed voor alle Star Trek fans! Bijna een jaar na de lancering van het eerste seizoen van Star Trek: Strange New World is vanaf vandaag al het tweede seizoen te zien op SkyShowtime.

En die belooft veel goeds!

Star Trek: Strange New Worlds

Strange New Worlds is een spin-off van Star Trek: Discovery en speelt zich af voor de gebeurtenissen in de originele Star Trek-serie, toen Christopher Pike (Anson Mount) het bevel voerde over de U.S.S. Enterprise.

Rebecca Romijn en Anson Mount

Ook in het tweede seizoen zien we favorieten als Anson Mount als kapitein Christopher Pike, Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als wetenschapsofficier Spock terug. Daarnaast maakt Paul Wesley een comeback in een speciale gastrol als James T. Kirk.

Het leuke aan de Strange New Worlds serie is dat – in tegenstelling tot Star Trek: Discovery – elke aflevering een op zichzelf staand verhaal is net zoals de originele Star Trek uit de jaren zestig.

In een interview met The Hollywood Reporter heeft medebedenker van de serie Akiva Goldsman liet eerder al in een interview met The Hollywood Reporter weten dat het nieuwe seizoen “grootser en beter” worden dan we van seizoen 1 gewend zijn. Dus zet je tv maar snel aan!

Het tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds bestaat uit tien afleveringen en is vanaf vandaag, 16 juni, te zien op SkyShowtime. Goed nieuws voor alle Ziggo klanten. Sinds deze week heeft SkyShowtime een overeenkomst gesloten met Ziggo en dat betekent alle Ziggo tv-klanten ook kunnen genieten van alle content op SkyShowtime.