Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tulsa King al in november op SkyShowtime

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Wat hebben we veel zin in deze serie! Tulsa King met Sylvester Stallone in zijn eerste tv-rol aller tijden. Bovendien werd Tulsa King gemaakt door meesterverteller Taylor Sheridan. Daar kan weinig meer mis gaan. De serie gaat op 28 november in première op SkyShowtime.

Tulsa King gaat over de New Yorkse maffia-baas Dwight ‘The General’ Manfredi (Stallone) op het moment dat hij na 25 jaar uit de gevangenis wordt vrijgelaten en zonder pardon door zijn baas wordt verbannen naar Tulsa, Oklahoma.

Nieuw crimineel imperium 

Dwight krijgt in de gaten dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft en hij verzamelt een nieuwe crew bestaande uit de meest onwaarschijnlijke personages om zich heen. Met hen richt hij een nieuw crimineel imperium op, maar dan op een plek waar hij nooit had gedacht te eindigen. De eerste reacties op Tulsa King zijn hartstikke positief dus dat belooft veel goeds. 

De rest van de cast bestaat uit  Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will , Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund  en Dana Delany.

28 november

De eerste twee afleveringen van Tulsa King staan op 28 november op SkyShowtime, daarna volgt wekelijks een nieuwe episode.