Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Primeur: Michiel Romeyn (Jiskefet) in eerste Nederlandse productie voor Prime Video

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Niet alleen op Netflix zie je steeds meer Nederlandse series en films. Ook Amazon Prime Video presenteert zijn eerste Nederlandse originele productie: TRECX.

Begin 2021 kun je op Prime Video exclusief kijken naar de nieuwe satirische sketch-serie TRECX. In de hoofdrol zie je Michiel Romeyn, bekend van het roemruchte sketch-programma Jiskefet en Debiteuren crediteuren.

TRECX

De formule van TRECX lijkt in het verlengde te liggen van Jiskefet, maar de hoofdrolspeler is er nog niet erg helder over: "TRECX is een wonderlijke comedyserie tussen nu voor nu en vroeger, kortom iets wat voor ons blijft." Romeyn zal in de sketches te zien zijn naast een groot aantal bekende Nederlandse acteurs, onder wie zijn oude Jiskefet-collega Herman Koch en Creatief met kurk-maker Arjan Ederveen.

Arjan Ederveen en Bo Maerten in TRECX

Sterren

Andere sterren die aan het nieuwe programma meewerken zijn Jim Deddes, Olivia Lonsdale, Bo Maerten, Ruben van der Meer, Yannick Jozefzoon, Anniek Pheifer, Huub Smit, René van 't Hof en Ria Valk.

Michiel Romeyn en Jim Deddes in TRECX

Premiere

Amazon laat weten dat TRECX begin 2021 op Prime Video verschijnt, maar een exacte premièredatum is nog niet bekendgemaakt.