Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: tweede seizoen van Sweet Tooth wordt betoverend en spannend

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Voordat volgende week het tweede seizoen van Sweet Tooth op Netflix staat, licht een nieuwe trailer alvast een tipje van de sluier op. Het eerste seizoen van de serie werd in 2021 niet alleen zeer goed bekeken, maar ook heel hoog gewaardeerd.

De fantasyserie Sweet Tooth is gebaseerd op een DC-strip die wat minder bekend is, maar dankzij Netflix toch een behoorlijk publiek te pakken heeft. Het eerste seizoen belandde in de lijst met best bekeken Netflix-series zelfs boven Emily in Paris, en net onder The Queen's Gambit. Ook werd de serie hoog gewaardeerd: op Rotten Tomatoes scoort hij zelfs 97 procent. Mocht je het eerste seizoen van Sweet Tooth nog niet gezien hebben, dan is dit een goed moment: volgende week verschijnt namelijk het tweede seizoen op Netflix.

Sweet Tooth

In het eerste seizoen van Sweet Tooth maakten we kennis met Gus (Christian Convery), die net als veel andere kinderen in de toekomst een hybride is van mens en dier.  Dit is het gevolg van een mysterieus virus dat de beschaving aan de rand van de afgrond heeft gebracht. In het geval van Gus is hij deels hert, en dat is door het gewei op zijn hoofd ook eigenlijk niet te missen. Gus heeft geen vader meer, maar samen met Tommy Jepperd (Nonso Anozie) gaat hij op zoek naar zijn moeder. Het seizoen eindigde echter met Gus in een gevangenenkamp, waar hem en de andere hybride kinderen geen vrolijk lot wacht.

Seizoen 2

In het tweede seizoen van Sweet Tooth is een grote rol weggelegd voor de boosaardige generaal Abbot (Neil Sandilands), die de kinderen wil gebruiken om een geneesmiddel tegen het virus te vinden. Tommy Jepperd en Aimee Eden (Dania Ramirez) maken ondertussen een plan om de hybriden te bevrijden.

Neil Sandilands als generaal Abbot in Sweet Tooth
Neil Sandilands als generaal Abbot in Sweet Tooth

Neil Sandilands als generaal Abbot in Sweet Tooth

Lees hier meer over het tweede seizoen van Sweet Tooth

Datum en trailer

Op 27 april staat het hele tweede seizoen van Sweet Tooth op Netflix. Aan de onderstaande trailer te zien is er dit keer nog meer geld gestoken in de serie, en dat is gezien de kijkcijfers ook niet zo verwonderlijk.

Sweet Tooth

Fantasy | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie