Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bekijk nu de trailer van The Witcher seizoen 3 (en de releasedatum is ook bekend)

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het nieuwe seizoen van The Witcher begint op 29 juni op Netflix en je kunt nu kijken naar de eerste beelden van de nieuwe avonturen van monsterjager Geralt of Rivia.

Fans wachten al een tijdje op het nieuwe seizoen met Henry Cavill als Geralt of Rivia en gelukkig komt juni met rasse schreden naderbij. Het seizoen bestaat uit twee delen. Volume 1 bevat 5 afleveringen en staat op 29 juni online. Volume 2 bestaat uit afleveringen 6-8 en komt uit op 27 juli.

Waar gaat seizoen 3 over?

Terwijl de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar strijden om Ciri te vangen, duikt Geralt met haar onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen.

Aretuza

Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Dit leidt ze naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ware aard van Ciri’s magie.

Duistere magie

In plaats daarvan ontdekken ze dat ze beland zijn in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.

Liam Hemsworth

Seizoen 3 van The Witcher wordt het laatste seizoen met Henry Cavill in de titelrol. Liam Hemsworth neemt de rol in seizoen 4 van hem over. Een wisseling waar lang niet alle fans gelukkig mee zijn. 

The Witcher

Avontuur | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie