Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De trailer van The Boys spin-off Gen V is gearriveerd!

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

The Boys is de leukste serie op Prime Video en hopelijk wordt Gen V bijna net zo goed. De serie gaat over het leven op Godolkin University, Amerika's enige universiteit voor superhelden. In de trailer ziet het er alvast lekker goor uit. 

Net als The Boys is Gen V geen standaard superheldenserie. Ook hier zitten er behoorlijk veel rotzakken tussen de 'helden'. In Gen V volgen we de eerste generatie superhelden die bewust is van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel 'Compound V', dat bij hen is geïnjecteerd.

Goed en kwaad

De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Al snel beseffen ze dat ambitie vraagt om opofferingen en dat er een dunne lijn zit tussen goed en kwaad. Als de duistere geheimen van de universiteit boven water komen, moeten de studenten bepalen wat voor soort helden ze willen zijn…

Jaz Sinclair

De cast van Gen V bestaat uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh en Asa German, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Daarnaast zijn er gastrollen weggelegd voor Clancy Brown, Jason Ritter, Jessie T. Usher, Colby Minifie en P.J. Byrne, die we al kennen uit The Boys.

De eerste 3 afleveringen staan op 29 september op Prime Video.