Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: de veelbelovende serie WeCrashed met Jared Leto en Anne Hathaway

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

De miniserie WeCrashed volgt de opkomst en ondergang van WeWork, een van de meest waardevolle startups ter wereld. Jared Leto en Anne Hathaway spelen de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal.

WeWork is een heel simpel idee. Het bedrijf faciliteert flexibele werkplekken voor een ieder die dat nodig heeft. Heel veel mensen vonden dat een prima idee en in 10 jaar tijd groeide WeWork uit tot een bedrijf dat 47 miljard waard was, mede dankzij grote geldbedragen van investeerders als het Saudische koningshuis. 

Adam en Rebekah Neuman

Maar de investeerders hielden geen rekening met het echtpaar dat WeWork opzette: de Israëlische zakenman Adam Neuman (Jared Leto) en zijn vrouw Rebekah (Anne Hathaway). Adam rookte joints, dronk tequila, bestudeerde de Kabbahlah, wilde experimentele scholen beginnen en dacht na een tijdje dat hij God zelf was. Intussen ontsloeg Rebekah personeelsleden omdat ze hun 'vibe' niet fijn vond. En dat is allemaal niet erg goed voor de zaken. 

Machtsmisbruik, seksuele intimidatie en zelfverrijking zou een einde maken aan de droom van het koppel en aan het koppel zelf. 

De eerste drie afleveringen van WeCrashed staat op 18 maart op Apple TV+, daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.