Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is de genadeloze trailer van Mocro Maffia seizoen 4

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Op 28 januari staat het vierde seizoen van Mocro Maffia online. En we kunnen nu kijken naar de trailer waarin het er weer hard aan toe gaat. 

In het vierde seizoen hebben kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd ruzie. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez uit de weg te ruimen. Paus is ondergedoken na zijn marteling en wil wraak. Hij stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Je kunt de korte film Mocro Maffia Meltem ter voorbereiding van seizoen 4 kijken

Rechercheur Moussaoui

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Komtgoed

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dat pikken zijn vrienden niet die uit zijn op wraak voor Ibo, maar die ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.