Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer en meer info over seizoen 5 van Netflix-favoriet Virgin River

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Met een nieuwe trailer en meer info over Mel en Jack maakt Netflix ons lekker voor het vijfde seizoen van Virgin River.

Op 7 september staat het nieuwe seizoen van Virgin River voor je klaar op Netflix. Seizoen vijf krijgt tien afleveringen, gevolgd door twee kerstafleveringen op 30 november. 

Trailer

In de nieuwe trailer die Netflix vandaag online zette komen we heel wat te weten over de verhaallijnen in het nieuwe seizoen. De relatie tussen Mel en Jack (Alexandra Breckenridge en Martin Henderson) lijkt voorspoedig te gaan (is Charmaine nu echt buiten beeld?) terwijl ze zich voorbereiden op het ouderschap. Maar er ligt ook drama op de loer.

Drama in Virgin River

In seizoen vijf zie je hoe het verdergaat met Brie, die getuigt in het proces tegen haar verkrachter. Nu Mel en Jack een nieuwe fase ingaan worden ze ook geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden, en bovendien wordt heel Virgin River bedreigd door een enorme, naderende bosbrand. Komt het paradijselijke leven in het plaatsje in gevaar?

Netflix

Virgin River zien je exclusief op Netflix. Naast de nieuwe afleveringen vanaf 7 september kun je daar ook de eerste vier seizoenen helemaal terugkijken. Een zesde seizoen is op komst, maar de opnames zijn uitgesteld door de grote Hollywoodstakingen.