Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer van serie Black Bird met overleden Ray Liotta op Apple TV+

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Ray Liotta speelt Big Jim Keene in het spannende gevangenisdrama Big Bird dat in juli op Apple TV+ staat. De Amerikaanse acteur overleed eind mei op 67-jarige leeftijd. 

De zesdelige miniserie gaat over Jimmy Keene (Taron Egerton), voormalig American footballheld, zoon van een politieman (Ray Liotta) én veroordeeld drugdealer. Hij krijgt van de officier van justitie een bizar aanbod: zijn tien jaar straf uitzitten of verplaatst worden naar een zwaar beveiligde gevangenis, daar vrienden worden met de vermoedelijke seriemoordenaar Larry Hall (Paul Walter Hauser), hem zijn misdaden laten bekennen en vervroegd vrijkomen.

Wilde gok

Keen kiest eieren voor zijn geld en probeert Hall te ontfutselen waar hij de lichamen van enkele jonge meisjes heeft begraven. Er is haast bij want Hall staat zonder het benodigde bewijs op het punt vrij te komen. Het aanbod van de officier van justitie was een wilde gok want zelfs veel politiemensen waren ervan overtuigd dat Hall onschuldig was.

Het bijzondere aan Big Bird is dat de zesdelige serie gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. De eerste twee afleveringen staan op 8 juli op Apple TV+.

In de trailer zie je Ray Liotta meteen in het begin.