Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Topvoetballer Neymar krijgt documentaire op Netflix

Series | 26 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Je houdt van Neymar of je haat hem. Een tussenweg is er niet. Voor de liefhebbers van de Braziliaan heeft Netflix een driedelige documentaire op stapel staan: Neymar: The Perfect Chaos.

Neymar staat bekend om zijn verbluffende techniek en zijn onnavolgbare dribbels. Hij staat ook bekend om zijn talloze schwalbes, z'n chagrijnige hoofd en gezeur tegen scheidsrechters. En dus houdt lang niet iedereen van de Paris Saint-Germain-spits. 

Privéleven

Van het privéleven van Neymar is niet zo gek veel bekend, maar dat verandert dankzij de driedelige documentaireserie Neymar: The Perfect Chaos. De docu laat beelden zien van Neymar als jonge voetballer bij de Braziliaanse club Santos.

Messi

Daarna volgt zijn toptijd bij FC Barcelona, zijn prestaties bij het Braziliaanse nationale elftal en Paris Saint-Germain. Oud-voetballers en collega's David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé vertellen wat zij van de 29-jarige Neymar da Silva Santos, Jr. vinden. En in de trailer is te zien dat Neymar zelf ingaat op alle kritiek die hij krijgt. 

Neymar: The Perfect Chaos staat 25 januari op Netflix.