Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Topcast voor de Netflix-serie All The Light We Cannot See

Series | 9 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Mark Ruffalo (foto)en Hugh Laurie spelen de hoofdrollen in All the Light We Cannot See. De miniserie gaat over een blind meisje tijden de Tweede Wereldoorlog.

de Amerikaanse auteur Anthony Doerr schreef het boek waarop de serie is gebaseerd en hij leverde geen prutswerk af. Integendeel, Doerr kreeg er in 2015 een Pulitzer Prize voor.

Marie-Laure LeBlanc en Werner Pfennig

Het boek speelt zich af in 1943 en volgt het blinde Franse meisje Marie-Laure LeBlanc en de Duitse weesjongen Werner Pfennig die elkaar tegenkomen in bezet Frankrijk terwijl ze allebei de ellende van de Tweede Wereldoorlog proberen te overleven. De verhalen van Sophie en Werner laten zien dat mensen, ondanks alles wat tegenzit, toch het goede proberen te doen. 

Aria Mia Loberti

De blinde Aria Mia Loberti speelt Marie-Laure. Vrij bijzonder, want Aria Mia acteerde niet eerder en deed zelfs nooit eerder auditie. Mark Ruffalo is de vader van Maire-Laure. Hij is de slotenmaker van het Natuurlijk Historisch Museum van Parijs. Hugh Laurie (House) neemt de rol van Marie-Laure's oom voor zijn rekening. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aria Mia Loberti (@ariamialoberti)

Voordat All the Light We Cannot See op Netflix staat, duurt nog even. De film moet nog opgenomen worden.