Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Goed getimed: Netflix scoort met serie To the lake

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Je zou verwachten dat kijkers momenteel niet zitten te wachten op een enge serie over de uitbraak van een dodelijke ziekte. De populariteit van de Netflix-serie To the lake bewijst het tegendeel.

De Russische serie Epidemiya, die door Netflix wordt aangeboden als To the lake, was vorig jaar al in eigen land te zien. Elke overeenkomst met de corona-uitbraak is dus volstrekt toeval, maar opvallend is het wel. De symptomen van de ziekte in To the lake zijn nog wel een stukje erger.

Virus

De serie volgt een aantal inwoners van Moskou die besluiten om niet af te wachten hoe de ziekte om zich heen grijpt. Samen met familie en buren besluiten ze uit quarantaine te ontsnappen en Moskou te ontvluchten, op zoek naar een veilige plek. Niet alleen het virus ligt op de loer. Als de paniek uitbreek en het plunderen begint, zijn medemensen het grootste gevaar.

To the lake

In Nederland staat To the lake momenteel hoog in de top tien van populaire series. De Russische serie scoort ook goed in Polen, Roemenië, Griekenland en Brazilië. De serie telt acht afleveringen. Je kunt bij het kijken kiezen tussen de originele Russische dialogen en een Engelse nasynchronisatie.

To the Lake

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie