Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix-hit To All the Boys gaat door! Na de drie films zit er een serie in de planning

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De drie To All the Boys-films werden een grote hit voor Netflix. Niet zo gek dus dat er een plan ligt om het zusje van de hoofdpersoon uit de films een eigen serie te geven.

Eerder dit jaar moesten de fans afscheid nemen van Lara Jean Covey, de hartenbreekster uit de To All the Boys-films. De drie populaire tienerboeken van Jenny Han werden door Netflix bewerkt tot drie al net zo populaire films, maar daarmee was de koek op. Of niet? De schrijfster broedt met Netflix op plannen voor een tv-serie. Daarin gaat Kitty, het jongere zusje van Lara Jean, de hoofdrol spelen. 

Kitty Covey

Net als in de films is de rol van Kitty bestemd voor Anna Cathcart. In de eerste film van To All the Boys is het Kitty die de geheime, nooit verzonden liefdesbrieven van Lara Jean op de post doet en zo de bal aan het rollen brengt. De jonge actrice Cathcart (17) speelt ook de titelrol in de serie Zoe Valentine en dook op als Dizzy in Disneys Descendants.

Anna Cathcart (links) naast Lana Condor in To All the Boys: Always and Forever

 

Of Lana Condor nog een keertje terugkeert in haar rol van Kitty's oudere zus is nog niet duidelijk. Ook is er nog niets bekend over een premièredatum.

Franchise

Het idee om de To All the Boys-films een spin-off te geven past in een groter plan van Netflix om populaire titels - zowel films als series - uit te bouwen tot een hele franchise. Want als het werkt met Star Wars en The Avengers, waarom dan niet met de zusjes Covey?