Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Prime Video koopt serie met Nicolas Cage als Joe Exotic uit Tiger King

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het gaat echt gebeuren! Amazon Prime Video maakt een dramaserie over Joe Exotic, de excentrieke dierenliefhebber uit Tiger King. Mooier nog: Nicolas Cage gaat de tijgerknuffelaar spelen.

Plannen over een dramaserie rond Joe Exotic gonsden al rond sinds de documentaireserie Tiger King eerder dit jaar een enorme hit werd voor Netflix. Vandaag werd bekend dat Amazon Prime Video met de gedramatiseerde versie van het leven van Joe Exotic aan de haal gaat. 

Schreibvogel wordt Exotic

De serie wordt gebaseerd op een lang artikel van Reif Reigstad voor Texas Monthly, dat werd geschreven voordat Tiger King op Netflix te zien was. In de serie krijgen we onder meer te zien hoe Joe Schreibvogel transformeerde tot Joe Exotic, en hoe de dierenverzamelaar probeert zijn park koste wat kost open te houden.

Carol Baskin

Er zijn ook plannen voor een serie over Carol Baskin, de aartsrivaal van Joe Exotic. Dit project heeft nog geen naam, maar Kate McKinnon (Ghostbusters) is aangetrokken om Baskin te spelen. Wanneer de series in première gaan is nog niet bekend.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie