Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix komt met driedelige serie over Doc Antle uit Tiger King - en al heel snel

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Heb je het tweede seizoen van Tiger King al weggekeken en snak je nog steeds naar meer? Gelukkig hoef je dit keer niet zo lang te wachten, want Netflix dropt al volgende week een driedelige serie over Doc Antle, de schimmige kerel met een bedenkelijke zucht naar grote katten en jonge vrouwen.

Netflix geeft de gekte van Tiger King een staartje met de driedelige documentaire Tiger King: The Doc Antle Story. Vanaf 10 december kun je kijken naar dit exposé over een van de opmerkelijkste figuren uit Tiger King - en dat wil heel wat zeggen. Doc Antle is niet alleen maar raar zoals de meeste types uit de serie, maar ook behoorlijk eng. 

Doc Antle

Ogenschijnlijk is Doc Antle de wat excentrieke eigenaar van een goed lopend dierenpark met grote katachtigen en andere exotische dieren. Het eerste seizoen van Tiger King maakte echter duidelijk dat Doc ook nog andere hobby's heeft en zich graag omringt met jonge vrouwen die hij ernstig in hun vrijheid beperkt. Wat er waar is van de verontrustende verhalen over misbruik en intimidatie zie je in Tiger King: The Doc Antle Story.

10 december

Hier onder zie je alvast de trailer, en de documentaire zelf kijk je vanaf 10 december op Netflix.

Tiger King

Portret | informatief | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie