Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de Zweedse-serie Young Royals: komt er een seizoen 2?

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Koninklijke families zijn een dankbaar onderwerp voor films en tv-series en is nagenoeg garantie tot succes. Een tweede seizoen van Young Royals zou lang niet gek zijn!

De serie staat vanaf 1 juli op Netflix en gaat over een prins die niet wil deugen. Prins Wilhelm (Edvin Ryding) is een beetje een jonge prins Harry. Hij misdraagt zich in het uitgaansleven, wordt ladderzat en deelt een kopstootje uit. Iets dat vanzelfsprekend niet zo goed valt bij zijn ouders en de rest van het land. 

Lees ook: Onze recensie van het eerste seizoen Young Royals

Élite

Young Royals ziet er lekker hip uit en heeft natuurlijk veel weg van Élite, de Spaanse serie over rijke jongeren op school. Élite scoorde als een dolle op Netflix, nu maar zien of The Young Royals net zo populair wordt. 

Komt er een seizoen 2 Young Royals?

Een tweede seizoen van Young Royals is nog niet bekend gemaakt door Netflix en zal afhankelijk zijn van het succes van seizoen 1. Het eerste seizoen telt slechts 6 afleveringen en daar zijn we natuurlijk zo doorheen. Laten we hopen dat ze toch stiekem al begonnen zijn aan seizoen 2, zodat we snel verder kunnen kijken. Hier lees je wat wij vonden van het eerste seizoen.