Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De Zweedse serie Young Royals kan zomaar de nieuwe Netflix-hit worden

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Koninklijke families zijn een dankbaar onderwerp voor films en tv-series. Netflix zou daarom zo maar eens in de roos kunnen schieten met de Zweedse original Young Royals.

De serie gaat over een prins die niet wil deugen. Prins Wilhelm (Edvin Ryding) is een beetje een jonge prins Harry. Hij misdraagt zich in het uitgaansleven, wordt ladderzat en deelt een kopstootje uit. Iets dat vanzelfsprekend niet zo goed valt bij zijn ouders en de rest van het land. 

Hillerska

Om manieren te leren wordt hij naar het prestigieuze internaat Hillerska gestuurd waarop allemaal stinkend rijke tieners zitten. Daar heeft Wilhelm in eerste instantie helemaal geen trek in, maar na een tijdje vindt hij zijn draai en kan hij over zijn toekomst nadenken. 

Lees ook: De beste Zweedse series op Netflix

Plicht of liefde

Wilhelm droomt van vrijheid, van een leven zonder koninklijke verplichtingen. Maar als de tiener onverwacht troonopvolger wordt, moet hij kiezen tussen plicht en de liefde. 

Élite

Young Royals ziet er lekker hip uit en heeft natuurlijk veel weg van Élite, de Spaanse serie over rijke jongeren op school. Élite scoorde als een dolle op Netflix, nu maar zien of The Young Royals net zo populair wordt. 

De serie staat vanaf 1 juli op Netflix. Check hier nog meer nieuwe films en series in juli!