Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Gerucht: komt Jason Momoa naar The witcher?

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Netflix plant een zesdelige prequel van The witcher, en Jason Momoa wordt getipt voor de hoofdrol. Wacht nog even met juichen, want het gaat om een gerucht.

Sinds Jason Momoa een fanart-afbeelding deelde op zijn Instagram, gonst het van de geruchten dat de Aquaman-vertoker te zien zal zijn in een prequel van The witcher. Op het plaatje is de gespierde acteur rug aan rug te zien met Henry Cavill, de hoofdrolspeler van de Netflix-serie. "What's up homie", schreef de acteur erbij.

The witcher

De fantasyserie The witcher is een van de grote favorieten op Netflix. De eerste serie met Henry Cavill in de rol van monsterjager Geralt of Rivia werd zeer goed ontvangen, en een tweede seizoen gaat komend jaar in première. Daarnaast wordt er gewerkt aan The witcher: blood origin, een prequel van zes delen die twaalf eeuwen eerder speelt en vertelt hoe de werelden van mensen, elven en monsters zijn samengekomen.

Prequel

Omdat The witcher: blood origin in een ander tijdperk speelt is het niet waarschijnlijk dat Momoa en Cavill weer samen op het scherm zullen verschijnen, zoals eerder in Justice League. Dat Momoa interesse heeft lijkt echter te kloppen, want meerdere bronnen melden dat hij in gesprek is voor de rol.

Jason Momoa

Momenteel speelt Jason Momoa de hoofdrol in de peperdure serie See van Apple TV+. Echt lekker loopt die streamingdienst bepaald niet, en ook daarom zou het heel goed kunnen dat de acteur naar Netflix lonkt. The witcher was voor Netflix vorig jaar een doorslaand succes. 

The Witcher

avontuur | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie