Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het wachten is niet alleen op het tweede seizoen van The Witcher maar ook op de prequel, The Witcher: Blood Origin. Dit is alles wat we weten over de Netflix-serie.

Waar gaat The Witcher: Blood Origin over?

Blood origin speelt zich af in de elfenwereld, 1.200 jaar voor The Witcher, de tijd wanneer de allereerste Witcher het levenslicht ziet en de gebeurtenissen die leiden tot een wereld waarin elfen, monsters, witchers en mensen samenkomen. 

We gaan zien hoe het zo is gekomen dat de mensen en de elven elkaar naar het leven staan en hoe de orde van de Witchers is ontstaan. De serie maakt duidelijk hoe de beschaving van de Elven eruit zag voor die ten val kwam en natuurlijk de vergeten geschiedenis van de allereerste Witcher.  

Wie is er te zien in The Witcher: Blood Origin?

Jodie Turner-Smith speelt de ervaren krijger Éile. Éile was voorbestemd om een beschermer van de koningin te zijn, maar ze verkoos een bestaan als rondreizende zangeres. Éile heeft namelijk een fantastische stem. Maar ze wordt gedwongen de wapens weer ter hand te nemen. 

Fjall

Laurence O’Fuarain speelt het personage Fjall die in een clan geboren werd die gezworen heeft om een koning te beschermen. Maar Fjall heeft nogal een moeilijk verleden. Hij verloor een geliefde die hem in een oorlog probeerde te beschermen. Fjall probeert verlossing te vinden door naast een zeer onwaarschijnlijke bondgenoot te vechten en wraak te nemen voor zijn verlies. 

Op de rest van de cast is het nog even wachten. 

Lees ook: Alles over The Witcher seizoen 2

Wanneer staat The Witcher: Blood Origin op Netflix?

Blood Origin werd acht maanden geleden aangekondigd, maar voor zover wij weten is er nog niet begonnen met filmen. Waarschijnlijk moeten we wachten tot komende winter. We weten wel dat de serie maar 6 afleveringen lang wordt, dus het filmen hoeft niet heel lang te duren.  

Making the Witcher

informatief | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie