Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Kijk gratis naar de eerste aflevering van tienerserie The wilds

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Je hoeft geen abonnement te hebben op Amazon Prime Video om de eerste aflevering van The wilds te kijken. De start van de nieuwe tienerserie is vanaf vrijdag gratis te zien op Prime Video en YouTube.

In The wilds zie je hoe een een groep tienermeiden na een vliegtuigcrash verzeild raakt op een onbewoond eiland. De onderling zeer verschillende drenkelingen zullen moeten samenwerken om te overleven in de wilde natuur en onder de blote hemel. Samen ontdekken ze dat er een reden is dat ze op het eiland zijn beland.

Gratis aflevering

De eerste aflevering van tiendelige serie verschijnt op vrijdag 11 december op Amazon Prime Video. Heb je geen abonnement op Prime Video? Niet getreurd, want Amazon geeft je de eerste aflevering cadeau. Zo kun je The wilds dus gratis uitproberen.

Waar kijken?

Je kunt de eerste aflevering van The wilds op verschillende manieren bekijken. Op Prime Video zelf, maar ook op het Prime Video-kanaal op YouTube. Ook via de Facebook-, Instagram- en Twitter-kanalen van Prime Video kun je de eerste aflevering zien.

Alles zien?

Ben je na de eerste aflevering nieuwsgierig geworden naar hoe het verder gaat met The wilds? Dan kun je voor 2,99 euro per maand een abonnement nemen op Prime Video. De dienst is maandelijks opzegbaar.

Lees hier alles over Prime Video, de streamingdienst van Amazon