Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Jamie Dornan keert terug in tweede seizoen van The Tourist

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: All3Media/BBC
©
Foto: All3Media/BBC

Het tweede seizoen van The Tourist speelt niet meer in Australië, maar in Ierland. De opnames zijn begonnen en ook de nieuwe cast is bekendgemaakt.

In het eerste seizoen van The Tourist wordt de naamloze man van de titel door een vrachtwagen opzettelijk van de weg gereden. Bij de crash verliest hij zijn geheugen. Eenmaal bijgekomen gaat hij op zoek naar het hoe en waarom, en belandt hij al snel in een wespennest van misdaad, bedrog en geweld. De toerist krijgt hulp van een verkeersagent in opleiding, die slimmer is dan ze lijkt.

The Tourist

Vanuit het niets werd The Tourist een wereldwijde hit. In het Verenigd Koninkrijk werd het de best bekeken dramaserie van 2022, maar ook in de VS, Australië, Scandinavië en Zuid-Korea gooide de serie hoge ogen. De serie ging op 1  januari 2022 in première bij de BBC en werd al in maart verleng met een tweede seizoen. Daarvan zijn de opnames nu echt begonnen.

The Tourist seizoen 2 set
The Tourist seizoen 2 set

Lees hier wat wij vonden van het eerste seizoen van The Tourist

Seizoen 2

Het tweede seizoen van The Tourist speelt in Ierland, het thuisland van het hoofdpersonage. Jamie Dornan is weer terug in de hoofdrol van Elliot Stanley en Danielle Macdonald is opnieuw van de partij als agent Helen Chambers, die hem helpt zijn geheugen weer in elkaar te puzzelen. Dan worden ze meegesleurd in de rivaliteit tussen twee Ierse families. Greg Larsen is opnieuw te zien in de rol van Ethan Krum.  

Wanneer?

Een releasedatum is nog niet bekend voor het tweede seizoen van The Tourist, maar 1 januari 2024 is niet uitgesloten. Het is waarschijnlijk dat de serie na een première op de Britse BBC kort daarna ook in Nederland te zien is bij de NPO.

The Tourist

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie