Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Summer I Turned Pretty krijgt een derde seizoen... maar wanneer?

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Prime Video kondigt een derde seizoen aan van The Summer I Turned Pretty, maar houdt de premièredatum vaag.

Als een van de tien best bekeken series op Prime Video is The Summer I Turned Pretty een van de grote hits voor Amazon. Na de eerste twee succesvolle seizoenen kondigt de streamingdienst nu een derde seizoen aan met een speciale teaser.

The Summer I Turned Pretty

De coming-of-age serie The Summer I Turned Pretty  is gebaseerd op de boekenreeks van Jenny Han. Dezelfde schijfster bezorgde Netflix heel wat kijkers met haar To All the Boys-trilogie. Tiener Isabel 'Belly' Conklin (Lola Tung) wordt in het verhaal verscheurd door de liefde voor twee broers, Conrad en Jeremy Fisher (Christopher Briney en Gavin Casalegno).

Wanneer?

Bij de aankondigingsvideo plaatst Prime Video een voetnoot. Het groene licht voor seizoen drie was al gegeven voordat de schrijvers en acteurs in Hollywood massaal gingen staken. De productie kan pas beginnen als de geschillen zijn opgelost. Hopelijk gebeurt dat snel, maar zelfs dan is het onwaarschijnlijk dat seizoen drie van The Summer I Turned Pretty in de zomer van 2024 klaar is. De vorige twee seizoenen werden in de maanden juni en juli uitgebracht.