Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is Wie in The Sinner seizoen 4?

Series | 7 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: The Sinner
©
Foto: The Sinner

Vanaf 26 januari staat het vierde en laatste seizoen van The Sinner op Netflix. Maar wie is wie in deze spannende misdaadserie met rechercheur Harry Ambrose als stralende middelpunt?

In het begin van seizoen 4 moet Harry nog bijkomen van alle ellende die hem in seizoen 3 overkwam. Daarom gaat hij met vriendin Sonya op vakantie naar Hanover Island, een pittoresk vissersdorpje. Maar zoals dat gaat met Harry raakt hij al snel weer betrokken bij een ingewikkelde zaak. Ditmaal moet hij uitzoeken wat er is gebeurd met Percy Muldoon. 

Bill Pullman speelt rechercheur Harry Ambrose

Harry Ambrose is een complexe man. De getroebleerde rechercheur is meer dan vasthoudend. Ambrose raakt geobsedeerd door de moordzaken waaraan hij werkt. Dat stamt uit zijn moeilijke jeugd waarin hij werd mishandeld door zijn moeder. Harry is gescheiden en ziet zijn dochter en kleinzoon amper. Gelukkig heeft hij sinds seizoen 3 een vriendin, de kunstenares Sonya. 

Bill Pullman had al een lange en succesvolle carrière voordat er ooit sprake was van The Sinner. Hij maakte zijn tv-debuut in 1968 en speelde rollen van betekenis in bekende films als Sleepless in Seattle, Independence Day en While You Were Sleeping. Bill heeft ook een acterende zoon, Lewis Pullman. Hij was op zijn beurt te zien in Bad Times at the El Royale.

Jessica Hecht speelt Sonya 

Sonya en Harry kregen een verhouding in seizoen 3 van The Sinner. Sonya is een kunstenares met een rijke clientele, maar ze is ook eenzaam. De relatie met Harry is daarom zeer welkom. 

Jessica Hecht is het bekendst van haar rol als Susan Bunch, de lesbische partner van Ross Geller's ex-vrouw Carol in Friends en Gretchen Schwartz in Breaking Bad.

Frances Fisher speelt Meg Muldoon

Meg Muldoon is de aartsmoeder van de rijke familie Muldoon die al generaties op Hanover Island woont en haar fortuin maakte in de visindustrie. Meg nam de leiding van het bedrijf over nadat haar man stierf en ze is een keiharde zakenvrouw. 

Frances Fisher gaat al een behoorlijk lange tijd mee in de film- en tv-industrie. Haar bekendste rol is die van Ruth DeWitt Bukater in Titanic. Ze was ook te zien in series als The Shield en The Killing

Alice Kremelberg speelt Percy Muldoon

In het begin van de serie loopt Percy van een rots af en is ze dood. In de afleveringen erna zien we hoe het zover heeft kunnen komen met haar personage. 

Alice Kremelberg was tot nu toe te zien in de serie Orange is The New Black en de film The Trial of the Chicago 7

Neal Huff speelt Sean Muldoon

Sean is de zoon van Meg en iemand die veel liever de wereld had rondgereisd dan te blijven op Hanover Island. Maar Sean had niet veel keus, hij moest meewerken in het familiebedrijf. Sean kreeg een baby toen hij 18 was en dat is Percy. 

Neal Huff staat veel op Broadway maar hij was ook te zien in de geweldige serie Mare of Easttown en de Oscar-winnende film Spotlight

Cindy Cheung speelt Stephanie Lam

Stephanie runt een restaurant met haar echtgenoot en doet er alles aan om haar zoon te beschermen die verwikkeld raakt in het mysterie rond de dood van Alice. 

Cindy Cheung speelt ook in de series Awkwafina Is Nora from QueensThe Flight Attendant en in heel veel andere bekende series. 

Michael Mosley speelt Colin Muldoon

Colin Muldoon is de oom van Percy en het jongere broertje van Sean. Ook Colin is visser in het familiebedrijf. Hij was verslaafd aan alcohol maar heeft de drank inmiddels vervangen door de bijbel. 

Michael Mosely was tot nu toe o.a. te zien in de series Ozark, Sirens, Pan Am en Scrubs

The Sinner

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie