Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alls over The Sinner seizoen 4 op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: USA Network
©
Foto: USA Network

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van rechercheur Harry Ambrose die altijd de meest ingewikkelde misdaden moet oplossen. En nu is er nieuws over de verhaallijn van seizoen 4 van The Sinner.

Harry Ambrose (Bill Pullman) is een jaar na de gebeurtenissen van seizoen 3 nog steeds aan het bijkomen. Gelukkig is hij inmiddels met pensioen dus hij heeft alle tijd om te Netflixen, te vissen of helemaal niks te doen. Maar dat zou een heel saai seizoen opleveren. 

Lees ook: Onze recensie van seizoen 3 van The Sinner

Hanover Island

En dus gaat Harry met zijn nieuwe liefde Sonya (Jessica Hecht) naar het rustige Hanover Island voor een vakantie. Maar Harry heeft amper een voet gezet op zijn vakantie-adres of er speelt zich al een tragedie af rond de dochter van een lokaal bekende familie. 

Groot mysterie

Harry wordt gevraagd om mee te helpen met het onderzoek en zo komt hij terecht in een enorm mysterie dat de grondvesten van Hanover Island op zijn grondvesten doet trillen. En van die vakantie blijft ook niks over. 

Michael Mosley is een van de belangrijkste nieuwe hoofdrolspelers in dit seizoen van The Sinner. Hij speelt Colin Muldoon, een ruige kreeftenvisser.

En ook deze actrice speelt een belangrijke rol in het vierde seizoen

Wanneer staat The Sinner 4 op Netflix?

Dat kan nog even duren want het seizoen moet nog worden gefilmd. We moeten dus in ieder geval tot 2022 wachten voor we Harry Ambrose weer in actie zien. 

 

The Sinner

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie