Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tim Allen keert terug als kerstman in een serie van The Santa Clause

Series | 8 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Misschien heb je de boom net opgeruimd en ben je blij dat je voorlopig niet aan Kerstmis hoeft te denken, maar toch hebben we al het eerste kerstnieuwtje van het jaar voor je. Tim Allen uit de populaire The Santa Clause-films trekt opnieuw het kerstmannenpak aan voor een nieuwe tv-serie.

In de oorspronkelijke The Santa Clause, die verschenen in 1994, moet de doorsnee-Amerikaan Scott Calvin de rol van de Kerstman overnemen als deze verongelukt. De kerstcomedy was een enorm succes en kreeg twee vervolgen die misschien minder goed waren, maar de kassa's evengoed deden rinkelen.

Santa Clause-serie

Disney blaast de reeks nu nieuw leven in met een tv-serie, die komende kerst op Disney+ moet verschijnen. Inmiddels is Scott Calvin bijna 65 jaar oud en beseft hij dat hij niet eeuwig de Kerstman kan blijven. Hij laat zijn werk versloffen en wil graag met zijn verzin verhuizen van de Noordpool naar de bewoonde wereld. Scott moet dus op zoek naar een opvolger. 

Tim Allen

In de serie wordt de rol van Scott Calvin opnieuw gespeeld door Tim Allen. Voordat Allen bekend werd als Kerstman brak hij door met de tv-serie Home Improvement. Hij heeft een lange samenwerking met Disney en doet onder andere de stem van Buzz Lightyear in de Toy Story-films. De opnames voor de Santa Clause-serie moeten in maart beginnen.

The Santa Clause

Familie | film | 1994

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Santa Clause 2

Familie | film | 2002

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie