Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Eindelijk een nieuwe serie voor volwassenen op Disney+: The Right Stuff

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Nieuwe films en series (voor volwassenen) op Disney+ zijn schaars, vandaar dat we extra blij zijn als er eentje is geland. Op Disney+ kun je nu kijken naar The right stuff, een astronautendrama.

Ruimteseries en -documentaires zijn de laatste tijd nogal in. Vooral op Netflix. We hadden dit jaar al Away, Space force, Challenger final flight en daar komt nu The right stuff op Disney bij. 

Mercury Seven

En volgens de eerste berichten is The right stuff helemaal niet verkeerd. De serie gaat over de astronauten van het NASA-project Mercury. De mannen die als eerste mens ooit de ruimte in zouden worden geschoten. 

Patrick J. Adams

De serie naar het boek van Tom Wolfe (in 1983 al eens verfilmd) speelt zich af eind jaren vijftig, begin jaren zestig en ziet er gelikt uit. De hoofdrollen zijn voor Patrick J. Adams (Suits) die de brave John Glen speelt. Hij krijgt het aan de stok met de arrogante playboy Alan Shepard (Jake McDorman). De vrouwen van de aspirant-astronauten komen ook aan bod. 

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS