Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de Netflix-serie The Restaurant

Series | 2 jaren geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Seizoen 4 van The restaurant (Vår tid är nu) staat sinds 1 juni op Netflix. Seizoen 4 is een special die bestaat uit vier afleveringen.

Scandinaviërs maken niet alleen donkere krimi's, ze zijn ook goed met dramaseries. Dat bewijzen ze met The restaurant (Vår tid är nu), een geweldige serie over het familierestaurant Djurgårdskällaren in Stockholm. Eigenaren van het restaurant in kwestie is de familie Löwlander. Oudste zoon Gustav staat aan het roer, moeder Helga, zus Nina en broertje Peter helpen allemaal mee.

Tweede Wereldoorlog

In het begin van de serie is de Tweede Wereldoorlog net ten einde en de sfeer opperbest. Toch gaat het met het restaurant niet al te best omdat Gustav iets te dik was met de Duitsers. Het imago van Djurgårdskällaren moet worden opgepoetst maar dat wordt lastig met Gustav als baas. En dan gaat hij ook nog in zee met maffiosi. 

Lees ook: 6 series die lijken op The Restaurant en Downton Abbey

Spannende affaire

Nina en Peter hebben wel goede plannen met het restaurant, maar dat ziet Gustav niet zitten. Dochterlief heeft intussen ook druk met haar affaire met hulpkok Calle, een liefde die niet helemaal geaccepteerd wordt vanwege het klassenverschil. 

Seizoen 2 en 3

Het tweede seizoen speelt zich af in de jaren zestig en in seizoen 3 komen we al aan in de jaren zeventig (met dezelfde acteurs). Dat de Zweden weten wat ze doen, is aan alles te zien. The restaurant ziet er prachtig uit. 

Seizoen 4 nu op Netflix

Seizoen 4 is een special die bestaat uit vier afleveringen. In de nieuwe afleveringen gaan we terug naar 1951 en bloeit de liefde tussen Löwander-dochter Nina en kok Calle op. Maar dat valt niet goed bij de familie van Nina en de vrouw van Calle. Ze gaan weg bij hun families zodat ze eindelijk bij elkaar kunnen zijn. Lees hier alles over het vierde seizoen.