Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Stephen King-serie The outsider al na eerste seizoen geschrapt

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Slecht nieuws voor de fans van Stephen King. De hooggewaardeerde serie The outsider naar het gelijknamige boek van de horrorschrijver is al na het eerste seizoen geschrapt.

Voor het Amerikaanse kanaal HBO was The outsider een succes, met lovende kritieken en gemiddeld negen miljoen kijkers per aflevering. In Nederland is de serie te zien met een abonnement op Ziggo Movies & Series XL.

Richard Price

HBO heeft geen reden gegeven voor het onverwachte einde van The outsider, maar wenst showrunner Richard Price veel succes met een vervolg op de serie. Daarmee lijkt de weg open naar een tweede seizoen. Maar dat zal dan dus wel bij een andere zender of streamingdienst moeten zijn.

Hoop

Of dat tweede seizoen er echt komt is nog niet zeker. Ook is het mogelijk dat The outsider belandt bij een Amerikaanse zender die in Nederland niet te zien is. Maar de fans hopen natuurlijk dat Netflix of Amazon Prime Video toehapt en de serie een vervolg gunt.

Seizoen 1

Als je The outsider nog niet hebt gezien, kun je seizoen 1 streamen bij Ziggo. De serie vertelt een mysterieus en razend spannend verhaal over een reeks lugubere moorden in een Amerikaans plaatsje. Onder anderen Ben Mendelsohn en Cynthia Erivo spelen schitterende rollen in de serie.

 

Lees hier de recensie van Guidinc over The outsider: streamen of overslaan?

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie