Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat The Night Agent seizoen 2 op Netflix?

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

The Night Agent was een van de grootste serie-successen dit jaar voor Netflix. De makers kreeg dan ook al heel vlot toestemming voor een vervolg. Maar wanneer kun je dat verwachten?

In The Night Agent, gebaseerd op een boek van Matthew Quirk, speelt Gabriel Basso de FBI-agent Peter Sutherland. Peter is pas net begonnen bij de inlichtingendienst en krijgt dan ook een lullig baantje waarbij hij in een kelder van het Witte Huis bij een telefoon moet zitten te wachten tot een spion in nood belt. Dat gebeurt alleen nooit.

Rose Larkin

Tot de telefoon op een dag toch over gaat. Aan de andere kant van de lijn is Rose Larkin (Luciane Buchanan) die in doodsnood verkeert. Rose is geen spion maar ze heeft wel een moordenaar achter zich aan zitten. 

Peter schiet te hulp en samen komen ze terecht in een complot waarbij hoge functionarissen van het Witte Huis betrokken zijn en ze moeten vrezen voor hun eigen leven. 

Lees onze recensie van The Night Agent

2024

Omdat The Night Agent heel lekker vlot wegbingte, werd de serie razend populair en kwam Netflix snel over de brug met de belofte van een vervolg. Dat zou er in 2024 moeten komen, waarschijnlijk een jaar na de première van seizoen 1 in april van dit jaar. 

Staking

Maar er is slecht nieuws. De schrijversstaking in Hollywood blijft maar voortduren waardoor veel series die we liever gisteren dan vandaag op Netflix zouden zien, uitgesteld worden. Dat lot is ook The Night Agent beschoren. Hopelijk komt de staking snel tot een einde en staat ergens in 2024 het tweede seizoen van The Night Agent toch op Netflix. 

Wat gebeurt er in seizoen 2?

In de laatste scène heeft Peter een baan geaccepteerd als 'night agent'. Hij wordt een echte spion en stapt op het vliegtuig richting een geheime missie. Daarbij laat hij zijn nieuwe liefde Rose achter. Gaan we haar nog terugzien?

De makers laten die vraag in het midden. Ze hebben plannen voor meerdere seizoenen van The Night Agent en het is de bedoeling dat telkens maar enkele personages terugkeren. Het zou dus zomaar kunnen dat we Rose niet meer terugzien. 

Matthew Quirk-boeken

Na het succesvolle eerste seizoen van The Night Agent lijkt het een logische zet voor Netflix om meer boeken van Matthew Quirk te verfilmen. Quirk heeft nog een hele rits andere boeken op zijn naam staan die allemaal andere hoofdpersonages hebben: Hour of the Assassin, The Directive, Cold Barrel Zero, Dead Man Switch, Red Warning, Netflix en wij kunnen onze lol nog op. 

The Night Agent

Actie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie