Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Disney+ maakt haast met spin-off van The Mandalorian

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Terwijl het tweede seizoen van The Mandalorian momenteel op Disney+ te zien is, liggen de plannen voor seizoen drie al klaar. Maar voordat de opnames beginnen, wordt er eerst een miniserie gemaakt over de iconische premiejager Boba Fett.

Volgens Deadline gaan de opnames van de spin-off over Boba Fett mogelijk al deze maand van start. Het filmen van het derde Manadalorian-seizoen zou dan in het voorjaar kunnen beginnen. Disney+ zou plannen hebben voor zeker drie spin-offs van de successerie, elk gebaseerd op een of meer personages uit het Star Wars-universum.

Boba Fett

Het zal de fans niet zijn ontgaan: in de laatste seconden van de eerste aflevering uit het nieuwe seizoen maakte Boba Fett zijn opwachting in The Mandalorian. Het Star Wars-personage, dat voor het eerst te zien was in The Empire Strikes Back, wordt in The Mandalorian gespeeld door Temuera Morrison. De Nieuw-Zeelandse acteur speelde eerder premiejager Jango Fett in Attack of the Clones. Het ligt voor de hand dat hij Boba Fett ook gaat spelen in de nieuwe spin-off.

Seizoen 2 

Vandaag staat er weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian op Disney+, genaamd The Passenger. Seizoen twee van de serie maakte vorige week een daverende start, die hoge verwachtingen wekt voor de rest van de serie. 

 

Je kunt op The Mandalorian (en op heel veel andere series) stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards. Laat je stem horen!

Stem hier!

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie