Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Serie The Loudest Voice met Russell Crowe op NPO Plus

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Showtime
©
Foto: Showtime

Een onherkenbare Russell Crowe speelt in The loudest voice de griezelige topman van Fox News, Roger Ailes. De serie is vanaf 9 oktober te zien op NPO Plus.

In 1995 vraagt mediatycoon Rupert Murdoch aan Roger Ailes om Fox News op te zetten, een 24-uurs nieuwszender die moet gaan concurreren met CNN. Ailes is geweldig goed in zijn werk, maar tegelijkertijd helaas ook een vulgaire machtswellusteling die graag ongewenst aan vrouwen zit.

Naomi Watts

We zien hoe hij de zender uit de grond stampt en hoe zijn manier van werken uiteindelijk tot zijn ondergang leidt wanneer presentatrice Gretchen Carlson (Naomi Watts) een klacht wegens ongewenste intimiteiten tegen hem indient.  

Veel schmink

Russell Crowe moest in het begin zes uur in de schmink om op Roger Ailes te lijken. De Australische acteur kreeg zo'n 6 kilo latex en siliconen op zijn gezicht geplakt. Hij kreeg ook een dikmaakpak onder zijn gewone kleren aangemeten, net zoals Sienna Miller die zijn echtgenote Beth speelt. 

NPO 2

Fox News werd dankzij Roger Ailes wel een enorm succes. De zender is al sinds 2002 de best bekeken nieuwszender van de Verenigde Staten. The loudest voice staat vanaf 9 oktober op NPO Plus, vanaf 23 oktober is de zevendelige serie ook te zien op NPO 2. 

Bombshell

Ailes is zo bekend in de Verenigde Staten dat er ook een film over de affaire werd gemaakt. De film Bombshell vertelt alles vanuit het gezichtspunt van de vrouwen die met Ailes te maken hadden. 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie