Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Last of Us aflevering 3 hoort bij de beste televisie ooit

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

The Last of Us kreeg tot nu toe mooie recensies maar aflevering 3 heeft de kijkers werkelijk van hun sokken geblazen. Die aflevering gaat over Bill en Frank die het geluk vinden in een door zombies geteisterde wereld.

The Last of Us is een zombieserie, maar de mensen krijgen ook de aandacht die ze verdienen. En dan niet alleen hoofdpersonages Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) maar ook bijpersonages zoals Frank en Bill in aflevering 3. 

Lees onze recensie van The Last of Us

Ontroerend

Bill (Nick Offerman) is een overlever die zichzelf al jaren helemaal alleen redt. Hij is zelfvoorzienend en van niemand afhankelijk. De zombies weet ie door ingenieuze technieken op een afstand te houden. Maar zijn leven verandert volkomen wanneer Frank (Murray Bartlett) in een kuil stapt die Bill buiten de hekken heeft gegraven om zombies dwars te zitten. We zullen niet alles verklappen omdat dat zonde is, maar het verhaal dat daarna volgt is mooi, ontroerend, lief en tranentrekkend. 

Kijkers reageren dan ook massaal op de aflevering. 

Linda Ronstadt

En dan is er ook nog goed nieuws voor zangeres Linda Ronstadt. Haar nummer Long Long Time werd gebruikt in de aflevering en dat had een behoorlijk effect op het aantal streams. 

The Last of Us

Actie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie