Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

The Irregulars: nieuwe Sherlock Holmes-serie naar Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

De beste detective ter wereld krijgt alweer een nieuwe serie. Al speelt Sherlock Holmes ditmaal niet de hoofdrol. Die is in The irregulars weggelegd voor een stel criminele straatkinderen. 

The Baker Street irregular boys komen voor in de boeken van Arthur Conan Doyle. Het is een bende die Sherlock Holmes en dr. Watson helpen met het oplossen van misdrijven.

Donker

De achtdelige serie klinkt vrij donker: 'In het Engeland van de Victoriaanse tijd wordt een stel jeugdige criminelen gemanipuleerd om misdrijven op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn mysterieuze zakenpartner. Terwijl de misdrijven een enge bovennatuurlijk randje krijgen en een donkere macht boven water komt, is het aan de Irregulars om Londen, elkaar en misschien wel de hele wereld te redden.'

Inspecteur Lestrade

Sherlock Holmes en dr. John Watson worden gespeeld door Henry-Lloyd Hughes (Indian summers, Killing Eve) en Royce Pierreson (The witcher, Wanderlust). Aidan McArdle is inspecteur Lestrade. Benedict Cumberbatch en Martin Freeman uit Sherlock, doen dus niet mee. 

Begin 2021

Bea, Jessie, Spike en Billy, oftewel de Irregulars zijn Thaddea Graham, Darci Shaw, McKell David en Jojo Macari. De opnamen van de serie zitten er al op. Hopelijk is The Irregulars in het voorjaar te zien op Netflix. 

The irregulars komt vlak na de film Enola Holmes, die gaat over het zusje van Sherlock.