Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Sherlock Holmes-serie The Irregulars bijna op Netflix

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Sherlock Holmes-serie The Irregulars staat op 26 maart op Netflix. Maar superspeurder Sherlock en dr. Watson spelen niet de hoofdrol.

The Irregulars draait om een bende criminele straatkinderen die de straten van Londen onveilig maken in de Victoriaanse tijd. Ze krijgen van Sherlock Holmes en dr. Watson (die in de omschrijving van Netflix klinken als twee hele foute mannen) de opdracht om misdrijven op te lossen. 

Bovennatuurlijk

En dan gaat het niet om gewone misdrijven, maar om activiteiten met een bovennatuurlijk randje, zoals te zien is in de eerste teaser. 

The Baker Street irregular boys

The Baker Street irregular boys komen ook al voor in de boeken van Arthur Conan Doyle. De kinderen werden ingezet door Sherlock zodat hij wist wat er speelde op straat. Maar in deze serie gaat het er dus iets anders aan toe. 

Sherlock en Watson

Sherlock Holmes en dr. John Watson worden gespeeld door Henry-Lloyd Hughes en Royce Pierreson. Aidan McArdle is inspecteur Lestrade. Bea, Jessie, Spike en Billy, oftewel de Irregulars zijn Thaddea Graham, Darci Shaw, McKell David en Jojo Macari. 

Enola Holmes

Drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie