Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

HBO komt met spraakmakende nieuwe serie The Idol van de maker van Euphoria

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Sam Levinson, de maker van de bekroonde en bejubelde HBO-serie Euphoria, komt met een nieuwe spraakmakende serie. In The Idol speelt Lily-Rose Depp een popzangeres die in de ban raakt van een nachtclubeigenaar met een duistere kant.

Er is nog niet veel bekend over de serie The Idol, die Sam Levinson maakt in samenwerking met Abel Tesfaye, ook bekend als singer-songwriter The Weeknd. Tesfaye speelt een hoofdrol in de serie: een nachtclubeigenaar uit Los Angeles die zich ontpopt tot sekteleider met een groep volgelingen.

The Idol

Blikvanger in de HBO-serie is Lily-Rose Depp, de 23-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. Verder zijn er rollen voor onder anderen YouTuber Troye Sivan, zangeres Debby Ryan, model Hari Nef en Jennie Kim uit de succesvolle K-popgroep Blackpink.

Sam Levinson

De productie van The Idol is niet bepaald gladjes verlopen. Dit voorjaar maakte HBO bekend dat er een nieuwe richting was gekozen voor het project. Regisseur Amy Seimets en actrice Suzanna Son verlieten de productie en verschillende afleveringen van de serie moesten opnieuw worden geschoten, nu door Sam Levinson zelf. Blijkbaar is het nu toch gelukt om de serie af te ronden.

Trailer

Een premièredatum hebben we nog niet voor je, maar hier is wel alvast de spraakmakende teaser.