Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Handmaid's Tale seizoen 4 gaat beginnen!

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Praised be: Het is eindelijk zover. Na anderhalf jaar wachten, begint vandaag, op 30 april het vierde seizoen van The handmaid's tale op Videoland.

Het nieuwe seizoen zou natuurlijk al veel eerder tot ons zijn gekomen als er niet zoiets als corona was, maar uiteindelijk hebben de makers het nieuwe seizoen toch af gekregen. En dat ziet er zo uit: 

Nick is terug!

'We don't hide, we fight', zegt June (Elizabeht Moss) in de grimmige beelden. Het derde seizoen eindigde toen June en haar mede handmaids erin slaagden een heel vliegtuig vol kinderen naar het vrije Canada te smokkelen. Aan de teaser te zien, blijft June behoorlijk actief in het verzet. En we zagen na heel lang, ook weer een glimp van Nick, het liefje van June. Hij wordt naar Chicago gestuurd omdat daar een opstand gaande is. 

Iedereen jaagt op June

Het is duidelijk dat iedereen op jacht is naar June: Nick (Max Minghella), Aunt Lydia (Ann Dowd), Fred Waterford (Joseph Fiennes) en natuurlijk heel Gilead. Ook in dit seizoen: een flinke clash tussen June and Aunt Lydia. Sam Jaeger, die in de finale van seizoen 3 de Amerikaanse vertegenwoordiger Mark Tuello speelt, krijgt een vaste rol in het vierde seizoen.

Hier is nog een langere trailer van seizoen 4. 

Drie afleveringen

The handmaid's tale begint dus op 30 april op op Videoland met drie afleveringen, de zeven weken erna volgt iedere week 1 nieuwe aflevering.