Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuwe seizoenen voor sf-epos The expanse

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Amazon Prime Video pakt lekker uit voor de fans van The expanse. De sf-serie krijgt een afsluitend zesde seizoen, en op YouTube kunnen de fans zich warmen aan een speciaal haardvuur.

Na het derde seizoen van The expanse zag het er beroerd uit voor deze sciencefictionserie naar de boeken van James S.A. Corey. De zender Syfy besloot de dure reeks te schrappen, tot verdriet van de massaal protesterende fans. Gelukkig zag Amazon nog wel brood in de populaire serie.

Seizoen 5

Voor Prime Video werd een succesvol vierde seizoen gemaakt. Ook de eerdere drie seizoenen zijn te zien op deze streamingdienst van Amazon. Voor later dit jaar werd een vijfde seizoen aangekondigd, dat in december van start gaat. In de wereld van The expanse heeft de mensheid het hele zonnestelsel gekoloniseerd, en maakt een geheimzinnig buitenaards artefact het mogelijk om ook andere stelsels te verkennen. 

Lees hier onze eerdere recensie van The expanse

 

Seizoen 6

Maar nog voor het vijfde seizoen van de serie te zien is, pakte Amazon al uit met goed nieuws: The expanse krijgt ook nog een afsluitend zesde seizoen, dat het epische verhaal netjes zal afronden. 

Haardvuur

Voordat het zover is heb je aan seizoen 5 van de serie genoeg om de kerstdagen door te komen. Dat gaat op 16 december van start met drie afleveringen. Daarna komt er wekelijks een episode bij. Om alvast in de sfeer te komen, plaatste Amazon een speciale, tien uur durende haardvuurvideo op YouTube. Lekker knus, voor op je tv naast de kerstboom.

 

 

The Expanse

sciencefiction | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie