Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Keri Russell speelt in politieke thrillerserie The Diplomat op Netflix

Series | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

The Diplomat is de nieuwste serie van schrijver Debora Cahn, bekend van Homeland en The West Wing. Keri Russell (The Americans) gaat de hoofdrol spelen in deze politieke thrillerserie, die op 20 april naar Netflix komt.

Kate Wyler is de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Dat lijkt een droombaan, maar Wyler voelt zich  beter op haar plek in een crisisgebied en hoopte eigenlijk naar Afghanistan gestuurd te worden. Toch krijgt ze in Londen al snel genoeg op haar bord, want als een oorlog zich aankondigt moet ze alle zeilen bijzetten om een crisis te voorkomen. Ondertussen moet Wyler ook nog haar huwelijk met echtgenoot en collega-diplomaat Hal op de rails zien te houden.

The Diplomat

Toen bekend werd dat Netflix The Diplomat ging maken gonsde het direct van geruchten over wie de hoofdrol zou gaan spelen. De naam van Claire Danes werd genoemd, maar uiteindelijk is de keuze gevallen op Keri Russell. De actrice brak op jonge leeftijd door met haar titelrol in de serie Felicity en maakte later grote indruk met haar hoofdrol in de politieke thrillerserie The Americans, waarvoor ze drie keer werd genomineerd voor een Emmy Award. Momenteel is Russell in de bioscoop te zien in de lekker botte comedy Cocaine Bear.

Datum

Naast Keri Russell zie je in The Diplomat ook rollen van Rufus Sewell (The Father) als Hal Wyler en de Britse acteur Roy Kinnear (Men). De serie krijgt acht delen en staat op 20 april op Netflix.

The Diplomat
The Diplomat