Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Niet zo goede serie van Netflix scoort toch heel erg goed in heel veel landen

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Toen The Days werd aangekondigd door Netflix hoopte iedereen dat we een serie zo goed als Chernobyl zouden krijgen, maar dat is niet het geval. Toch doet de serie het fantastisch. 

The Days gaat over de ramp in Fukushima in 2011 toen een zeebeving en een daaropvolgende tsunami voor een kernsmelting zorgde.  Meer dan 100.000 omwonenden werden geëvacueerd vanuit hun huizen om hen te beschermen tegen radioactieve besmetting. Opvallend genoeg vielen er geen doden door de kernramp, maar dat had gemakkelijk anders kunnen zijn. 

33%

Genoeg ingrediënten voor een spannende en meeslepende serie, maar helaas is The Days niet zo goed als ie had kunnen zijn. Op de recensiesite Rotten Tomatoes krijgt The Days dan ook een belabberde 33% wat betreft positieve scores. 

Top 10

Bij het grote publiek ligt dat duidelijk anders en gelukkig voor Netflix is dat wat telt. The Days staat momenteel in de top 10 van best bekeken programma's in 68 landen. En zo zie je maar weer dat kijkers zicht over het algemeen niks aantrekken van slechte recensies. 

The Days

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie