Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Prime Video-succes The boys krijgt een spin-off

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het zwart-komische superheldendrama The boys is een groot succes voor Amazon Prime Video. De streamingdienst maakt dan ook haast met een spin-off van de serie.

Volgens Amazon trekt seizoen twee van The boys bijna twee keer zoveel kijkers als het eerste. De eerste aflevering was de best bekeken première van een Prime Video original. Niet vreemd dus dat een derde seizoen al besteld is.

Spin-off

Maar Amazon heeft nog grotere plannen met The boys. Vandaag werd bekend dat er ook een spin-off komt van de serie. Deze wordt geschreven door uitvoerend producent Craig Rosenberg en speelt zich af op de campus van een universiteit voor jonge superhelden.

Vuile streken

De spin-off heeft nog geen titel, maar draait om op de concurrentiestrijd tussen de studenten met superkrachten. Ze wedijveren met elkaar om de beste contracten bij bedrijven en steden, en laten geen vuile streek ongebruikt om als eerste uit de bus te komen.

Premiere

Wanneer de nieuwe serie te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel kun je vandaag weer genieten van een nieuwe aflevering van seizoen twee van The boys op Amazon Prime Video.

The Boys

actie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie