Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Misdaadcomedy The Afterparty met Tiffany Haddish krijgt een tweede seizoen

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple
©
Foto: Apple

Tiffany Haddish keert terug als rechercheur Danner in een tweede seizoen van de komische misdaadserie The Afterparty. Danner moet weer uitzoeken wie de moord heeft gepleegd op een feest, dit keer een trouwpartij. Komende zomer verschijnt het nieuwe seizoen op Apple TV+.

Netflix heeft Knives Out en speurder Benoit Blanc, maar Apple TV+ heeft The Afterparty en detective Danner. In juli mag Danner terugkeren om weer een nieuw moordmysterie op te lossen. Net als in het eerste seizoen is er een dode gevallen op een feestje. Alle gasten zijn nog aanwezig, en één van hen is de dader. maar wie? Deze klassieke 'whodunnuit'-opzet werkte uitstekend in het eerste seizoen van The Afterparty, dus waarom niet in seizoen 2?

The Afterparty

De moord op de bruidegom is nogal een domper op een chic trouwfeest. In de rol van detective Danner vraagt Tiffany Haddish alle gasten aan de tand, waardoor we de gebeurtenissen elke aflevering vanuit een ander perspectief te zien krijgen. Sam Richardsonen Zoë Chao zijn ook weer van de partij, en daarnaast zijn er in het tweede seizoen rollen van Elizabeth Perkins (Weeds), Zach Woods (The Office), Paul Walter Hauser (Black Bird), John Cho (Missing) en Ken Jeong (Community).

Datum

Je moet nog even geduld hebben om detective Danner weer in actie te zien: het tweede seizoen van The Afterparty gaat op 12 juli van start op Apple TV+.

The Afterparty

Komedie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie